Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Werd Lionel Sanders door een bij gestoken in zijn fietsschoen bij Challenge Miami triatlon?
Had Lionel Sanders echt een bij in zijn fietsschoen in Miami? (foto: Talbot Cox/Instagram RR)
Nieuws

Werd Lionel Sanders door een bij gestoken in zijn fietsschoen bij Challenge Miami triatlon?

De Canadese triatleet pakte na een indrukwekkende wedstrijd vrijdag de tweede plaats bij de Challenge Miami achter de al minstens even indrukwekkende Jan Frodeno, maar de grote vraag die iedereen bezighoudt, is of The Colonel al dan niet gestoken werd door een bij in zijn fietsschoen. Hij heeft er zelf met geen woord over gerept en gebruikte het dus ook niet als excuus, maar volgens Talbot Cox – Lionel Sanders’ bevriende cameraman – fietste Sanders met een bij in zijn schoon. “Ik word gestoken door een bij in mijn schoen,” zouden letterlijk de woorden zijn geweest die Sanders richting zijn vriend schreeuwde tijdens het fietsen. “Het is echt waar. Hij schreeuwde dat toen ik voorbij kwam in de vijfde ronde…”

Met de wedstrijd achter de rug besloot Cox de grappige situatie toch nog even met de wereld te delen. Althans, grappig…Cox moest er in ieder geval hard om lachen als we zijn Instagram bericht zo zien. Onder het bericht grapte Cox later nog: “Ik heb tegen Lionel gezegd dat hij het als excuus moest gebruiken voor waarom Jan Frodeno hem versloeg. Hij zei dat alleen Cameron Wurf zoiets als excuus zou gebruiken.” Waarop Wurf reageert: “In tegenstelling tot jou, klein eendje… Heb ik nog nooit een excuus gemaakt voor mijn jammerlijke prestaties.”

https://www.instagram.com/p/CMXV9XYheLg/

Er kwamen heel wat reacties op de Instagram post van Talbot Cox, maar het wachten is op de definitieve bevestiging door The Colonel zelf. En hoe ging dat ook alweer? “Float like a butterfly, sting like a bee…” 🙂