Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Ironman annuleert Texas triatlon, Challenge verplaatst Championship naar augustus
The Championship in Samorin verzet naar end augustus (foto: 3athlon.be/Just Jean)
Nieuws

Ironman annuleert Texas triatlon, Challenge verplaatst Championship naar augustus

Twee grote triatlonwedstrijden ondervinden ook in 2021 de gevolgen van de Covid-19 pandemie, zo bleek deze week. De Ironman Texas op 24 april kan niet doorgaan omdat Harris County dreigings-niveau 1 voor Covid-19 heeft afgeroepen. Ironman heeft het over “een nieuwe datum in oktober” een onzekerheid die opnieuw tot felle reacties lijdt op sociale media. Woensdag kwam Challenge Family met het nieuws dat The Championship wordt verzet naar 29 augustus, in hetzelfde weekend als de Collins Cup, waardoor Samorin aan het einde van de zomer hét triatlon-mekka wordt. En opnieuw valt op dat Challenge een stuk duidelijker communiceert, met concrete nieuwe datums en de manier waarop deelnemers hun registratie kunnen overzetten of terugbetaald krijgen…

Covid-19 Threat Level 1 in Harris County

Duidelijke communicatie van Challenge