Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Lionel Sanders: “Frodeno is de Tiger Woods van triatlon, zelfs als je zelf echt goed bent, verlies je nog”
Nieuws

Lionel Sanders: “Frodeno is de Tiger Woods van triatlon, zelfs als je zelf echt goed bent, verlies je nog”

Een van de mooiste aspecten van de triatlonsport is dat triatleten meestal enorm veel wederzijds respect hebben en tonen voor elkaar, in tegenstelling tot sommige andere sporten soms. Dat blijkt eens te meer uit de after race movie van de Challenge Miami triatlon van Lionel Sanders. The Colonel werd tweede achter de ongenaakbare Jan Frodeno. Naast een mooi zicht op hoe Sanders de race zelf beleefde, zie je vlak na de finish ook het respect voor Jan Frodeno, de vragen van andere triatleten over wie er nu het snelste ging… Volgens Lionel is het duidelijk: “Jan Frodeno is de Tiger Woods van de triatlonsport. Zelfs als je zelf echt goed was, dan verloor je nog van Tiger Woods in die periode van de golfsport. Het is nu hetzelfde met Jan…”