Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
100 uur batterijduur en een hoop premium opties: Polar brengt nu ook opvolger uit van Vantage M
Extra

100 uur batterijduur en een hoop premium opties: Polar brengt nu ook opvolger uit van Vantage M

Polar kondigt deze week opnieuw twee nieuwe modellen sporthorloges aan, al gaat het telkens om een upgrade van een bestaand horloge, met voor triatleten en duursporters in het algemeen vooral een mooie upgrade naar de Polar Vantage M2. De Polar Vantage M kwam in 2018 als het kleine broertje van vlaggenschip Vantage V uit. Met de komst van de Polar Vantage V2 in 2020 was het wachten op een nieuwe Vantage M2. En die is er nu, met een hoop features van de Polar Grit X en de Vantage V2. De belangrijkste features: 100 uur batterijduur, training load pro, nauwkeurige GPS, Fitspark en Fuel Wise. Met die nieuwe features en vooral de uitgebreide batterijduur lijkt Polar zich vooral te richten op de meer recreatieve of beginnende duursporters voor wie de uitgebreide features van de Vantage V2 geen noodzaak zijn.

De nieuwe Polar Vantage M2 is volgens Polar hét alles-in-één multisporthorloge dat serieuze sporters helpt om hun prestaties te verbeteren. De gepersonaliseerde trainingsbegeleiding, tot honderd uur batterijduur in trainingmodus en ongevenaarde precisie in voortgangs- en herstelmetingen maken dit functionele multisporthorloge de belichaming van een sportieve mindset die helpt om slimmer te trainen, niet harder.

Uitgebreide functies

  • Running program: adaptieve trainingsschema’s die helpen hardloopdoelen efficient en nauwkeurig te bereiken.
  • Training Load Pro™: biedt gedetailleerd inzicht die bijdraagt aan compleet herstel voor de volgende training.
  • Nauwkeurigheid: geavanceerde hartslagtechnologie op de pols en geïntegreerde GPS voor precieze registratie van snelheid, afstand en locatie.
  • Slaap & herstel: de Sleep Plus Stages™ en Nightly Recharge™ functies bieden gedetailleerd inzicht in je slaapduur en –kwaliteit en meten in hoeverre je lichaam is hersteld van de inspanning de dag ervoor.
  • Fitspark™ & Weekly Summary: gepersonaliseerde dagelijkse workout-begeleiding gebaseerd op je mate van herstel en trainingshistorie en voortgangregistratie in de Weekly Summary-functie.
  • Fuel Wise™: slimme eet- en drinkhulp voor optimaal bijtanken van je lichaam tijdens lange sessies.
  • Smartwatch essentials: een gemakkelijk te bedienen dashboard met muziekbediening, weersvoorspellingen en push-notificaties.

De Polar Vantage M2 is sinds deze week verkijgbaar op polar.com voor € 299.90 en binnenkort bij 3athlon.be partners Optimize Bike & Tri en Vedette Sport. Naast de Polar Vantage M2 is er nu ook de gloednieuwe Polar Ignite 2, het horloge wat zich meer op fitness richt.

Aanvullend brengt Polar later dit jaar een softwareupdate met nieuwe functionaliteiten naar de bestaande Grit X en Vantage V2 sporthorloges. De Grit X ondersteunt dan Weekly Summary, de hartslag-sensor-modus en muziekbediening, de Vantage V2 de hartslag-sensor-modus (dit horloge beschikt al over Weekly Summary en muziekbediening).