Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Innerme Protein ‘CHOCOLATE’ Bar,  ideaal als tussendoortje of na je training.
Nutrition

Innerme Protein ‘CHOCOLATE’ Bar, ideaal als tussendoortje of na je training.

Eind 2020 vernieuwde Innerme haar Proteïne bar. Geen nieuw product dus maar wel een vernieuwend recept waarmee Innerme alvast toonde dat ze met de vele feedback die ze krijgen aan de slag gaan. Wij konden de eerste maanden van het nieuwe jaar uitvoerig met de nieuwe bar aan de slag en onze mening vind je hieronder terug.

Droge structuur is verleden tijd

Al enige jaren geleden bracht het Belgisch Innerme hun eerste proteïne bar op de markt. Net zoals alle producten was ook deze bar volledig vegan en vrij van geraffineerde suikers. De smaak beviel ons zeker maar een drinkbus bij de hand nemen was toen wel geen overbodige luxe omdat de textuur vrij droog was. Maar met de vernieuwd Protein Bar kan je gerust die bidon achterwege laten want Dirk en zijn team gingen in België met de feedback aan de slag en dit resulteerde tot deze nieuwe bar.

Wanneer we bar voor het eerst proeven bevalt de meer ‘smeuïge” structuur ons uitermate. Ook de chocoladesmaak is zeer duidelijk aanwezig wat zeker mag verwacht worden van een chocolate bar. Kortom de reep is top en in onze ogen een grote verbetering tov de voorganger.

Essentiële voedingswaardes

Naast de lekkere smaak mag natuurlijk het belang van deze reep niet vergeten worden. Met 12 gram eiwitten scoort deze bar zeer goed voor de opbouw en behoud van de spieren na je training. Maar daarnaast is deze bar ook zeer goed te verorberen als tussendoortje. De repen zijn zeer vezelrijk en het vernieuwde recept maakt de zin om deze bar tijdens een verplaatsing te eten des te groter.

Vernieuwend

Doorheen de jaren breidde het gamma van Innerme zich steeds verder uit maar met deze vernieuwde proteïne bar toont het Belgische voedingsbedrijf ook aan dat ze ook hun reeds bestaande formules durven aanpakken en verbeteren. Bekijk zeker het volledige gamma op de website van Innerme want er komt nog heel wat nieuws in petto!