Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Genieten van triatlon en trainingen in open lucht… Bart Aernouts in Florida
Foto van de Week

Genieten van triatlon en trainingen in open lucht… Bart Aernouts in Florida

Zondagmiddag Belgische tijd begint Bart Aernouts aan de derde triatlon-wedstrijd van zijn Amerikaanse drieluik met de 70.3 Ironman Florida in Haines City. Bart reisde van de 70.3 Ironman Texas in Galveston, waar hij knap zesde werd, meteen door naar Florida. Daar kreeg hij deze week het gezelschap van de Duitse pro-triatleet Andi Dreitz. Samen bereidden de twee Europeanen zich voor op opnieuw een pittige Amerikaanse triatlon. Ze hadden alvast het openlucht-zwembad van Haines City volledig voor zichzelf. En dat leverde een mooie en vooral zonnige Foto Van De Week op met twee stralende triatleten die er duidelijk zin in hebben.

https://www.instagram.com/p/CNxwoIOhUjt/

We wensen Andi en vooral Bart Aernouts zelf bij deze heel veel succes en vooral heel veel plezier toe zondag in de 70.3 Ironman Florida. Het is mooi om zien dat zij kunnen genieten van triatlon en trainen in de zon. Binnenkort komt dat ook bij ons terug, daar zijn we zeker van, maar tot dan, geniet maar mee met Bart. En volg de 70.3 Ironman Florida in Haines City vanaf 12u50 Belgische tijd op zondag, hopelijk met een betere coverage door Ironman in Texas. Al mogen ze ook deze keer het tapijt stofzuigen als Bart er aan komt, dat wil namelijk zeggen dat hij wint 😉