Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Pakt Marten Van Riel twee op twee in Super League Arena Games in Rotterdam? Volg het zondag live…
Sterk loopnummer van Marten Van Riel in de Arena Games in Londen (foto: Super League Triathlon/Tom Shaw)
Nieuws

Pakt Marten Van Riel twee op twee in Super League Arena Games in Rotterdam? Volg het zondag live…

De Belgische toptriatleet Marten Van Riel heeft het druk deze maand, met zondag zijn tweede Super League Triathlon Arena Games in Rotterdam, waar hij favoriet is na de winst in Londen een paar weken geleden, en zijn deelname aan de populaire tv-show: De Container Cup. De eerste echte triatlon komt er pas op 16 mei aan in het Japanse Yokohama. Tot die tijd onderhoudt ‘Keep It Riel’ zijn conditie blijkbaar goed. Want ook de laatste dagen bleef hij stevig doortrainen om in vorm te zijn voor de aparte format in Rotterdam. Net zoals in Londen zijn het weer drie races met de onderdelen telkens in een andere volgorde, met als grootste verschil dat het fietsen ingekort wordt naar 3 km. Dat zal de wedstrijd ongetwijfeld nog explosiever en spannender maken. De races in Rotterdam kan je live online volgen op Triathlonlive.tv en Super League TV of uitgesteld bekijken bij Eurosport.

https://www.instagram.com/p/CNk90aql6fG/

Het is nog niet duidelijk of het feit dat het fietsen ingekort is naar 3 km op de powertrainer meegespeeld heeft, maar een aantal toppers die in Londen meestreden tegen Marten Van Riel voor de podiumplaatsen zijn er in Rotterdam niet bij. Wellicht zullen de reis-restricties en plaatselijke corona-maatregels vooral een rol gespeeld hebben. Geen Jonny Browlee in Rotterdam, maar met Alex Yee, Vasco Vilaca en 70.3 Ironman Dubai winnaar Daniel Baekkegard krijgt Keep It Riel voldoende concurrentie. Wij zij alvast benieuwd naar Baekkegard’s prestaties op de ultrakorte nummers.

Dinsdag 20 april op Eurosport

Je kan de races in Rotterdam live volgen op Triathlonlive.tv en op Super League TV. Je moet je bij beide kanalen wel even aanmelden. De vrouwen starten zondag 18 april om 14 u. De mannen racen zondag vanaf 15 u. Voor wie niet live kan kijken of voor wie het nogmaals wil beleven op het TV-scherm zijn er de uitzendingen op Eurosport 1 op dinsdag 20 april om 10 u. of op Eurosport 2 op dinsdag 20 april om 22u30.

Alle informatie vind je op de website van Super League Triathlon.