Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Highlights van European Triathlon Cup in Melilla – video
Valerie Barthelemy als eerste van de fiets in Melilla
Nieuws

Highlights van European Triathlon Cup in Melilla – video

Met de European Triathlon Cup in Melilla is het Europese triatlonseizoen 2021 begonnen en we kregen eindelijk weer eens wat Belgische triatleten in actie. De resultaten waren nog niet helemaal top, maar het was zowel bij de vrouwen met Claire Michel en Valerie Barthelemy en bij de mannen met Erwin Vanderplancke, Arnaud Mengal en Noah Servais toch een goeie eerste test. Benieuwd naar hoe die triatlon er uitzag in de Spaanse enclave in Marokko? Check dan de highlight videos van de vrouwen en de mannen hieronder:

Valerie als eerste van de fiets in Melilla

Fransen domineren bij de mannen in Melilla