Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Bekijk de laatste 5 km van Lionel Sanders en Sam Long zij aan zij in 70.3 Ironman St-George
Nieuws

Bekijk de laatste 5 km van Lionel Sanders en Sam Long zij aan zij in 70.3 Ironman St-George

De sportieve strijd om de overwinning in de 70.3 Ironman St-George werd een uur na de race overschaduwd door het nieuws van de tijdens het zwemnummer overleden triatleet, maar de superspannende laatste 5 km van het zij-aan-zij duel tussen Lionel Sanders en Sam Long was niettemin indrukwekkend. Talbot Cox brengt de laatste 5 km volledig in beeld en zo zie je hoe Sanders en Long elkaar geen duimbreed toegeven, meestal schouder aan schouder lopend, met af en toe wat prikjes. En hoe mooi is het om aan de finish opnieuw een hoop supporters te zien?

Lionel Sanders was zelf ook onder de indruk van de battle met Sam Long, zo blijkt uit zijn Instagram-post.

Sam Long zelf had het dan weer over de achtervolgers die (te dicht) in zijn wiel zaten: