Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Welke triatleet blijft zondag het langst uit greep van Wings For Life World Run car? Loop mee en steun ‘Yes We Ken’
Marc Herremans met Ken Delissen van team 'Yes We Ken' (foto: Wings For Life World Run)
Multisports

Welke triatleet blijft zondag het langst uit greep van Wings For Life World Run car? Loop mee en steun ‘Yes We Ken’

Op zondag 9 mei wordt de jaarlijkse Wings For Life World Run gelopen, met overal ter wereld atleten die de pacer car van Wings For Life proberen voor te blijven. Net zoals in 2020 is het een virtuele editie, die je op je eigen parcours kan lopen. De Wings For Life World Run staat bij ons dit jaar in het teken van team ‘Yes We Ken’ met de tot de nek verlamde Ken Delissen, bekend van het Philippe Geubels TV-programma Taboe, die hoopt dat er zoveel mogelijk centen binnenkomen voor extra onderzoek. Sluit je dus aan bij team ‘Yes We Ken’ en loop vanaf 13 u. tot de virtuele cather car je te pakken krijgt. Race director Marc Herremans is alvast benieuwd welke triatleet zondag het langst uit de greep blijft van de Wings For Life World Run car…

Welke triatleet loopt er sneller dan Wout Van Aert?

Wij willen de vraag van Marc graag nog verder uitbreiden… Welke triatleet of duatleet loopt er zondag sneller dan Wout Van Aert? De topwielrenner is op hoogtestage vertrokken, maar voor hij daar gaat fietsen, gaat hij eerst meelopen in de Wings For Life World Run. Eens benieuwd naar zijn looptijd en hoeveel volk hij achter zich zal laten. En we zijn ook zeer benieuwd naar de prestatie van Marten Van Riel, die vorig jaar 30 km wou lopen en er uiteindelijk een eerste marathon van maakte.

Meer informatie vind je op de website van de Wings For Life World Run en hier kan je je aansluiten bij team ‘Yes We Ken’ 😉

Yes We Ken

Lees ook het interview met Ken Delissen