Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Eerste triatlon van de T3 Series in Sint-Laureins in beeld
De T3 Series in Sint-Laureins (foto: 3athlon.be/Just Jean)
Nieuws

Eerste triatlon van de T3 Series in Sint-Laureins in beeld

Met de Boerekreektriatlon in Sint-Laureins is zondag het Belgische triatlonseizoen van start gegaan, en hoewel er geen publiek was bij de ploegentriatlon van de T3 Series, kan je de wedstrijd en de sfeer ervan toch nog een beetje beleven. Check de aftermovie die onze Just Jean voor Triatlon Vlaanderen maakte en geniet ook van een selectie foto’s van de ploegentriatlon, door Just Jean en Hans Cleemput van 3athlon.be. Op de Facebook-pagina van 3athlon.be kan je ook alle live-videos, mét commentaar, nog eens herbekijken…

« of 3 »