Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
XTERRA brengt wedstrijden op je scherm
Foto's XTERRA
Nieuws

XTERRA brengt wedstrijden op je scherm

Steeds meer mogen we ons opmaken voor triatlon- en duatlonwedstrijden die daadwerkelijk doorgaan. Ditzelfde geldt ook voor XTERRA, de grootste offroad triatlon organisatie ter wereld. Dit weekend wordt de Europese tour in gang geschoten langs het Gardameer in Italië. De XTERRA Belgium op de citadel van Namen heeft met 10 juli een nieuwe datum.

Italië bijt de spits af

Nadat de XTERRA wedstrijd nabij het Gardameer eerder in mei werd geannuleerd vond de organisatie al snel oplossing waardoor de wedstrijd dit weekend plaatsvindt. Hopelijk kunnen de volgende wedstrijden voor de offroad-fanaten nadien gewoon feilloos blijven doorgaan. Xterra kiest er dit jaar ook voor op enkele wedstrijden van een livestream te voorzien zodat liefhebbers de wedstrijden vanuit hun zetel kunnen volgen.

Volgende wedstrijden in Europa worden dit jaar dankzij Icarus Sports voorzien van een gratis livestream:

XTERRA ItalyLake Garda6th June
XTERRA Czech RepublicCzech Prachatice20th June
XTERRA Germany (European Championship)Zittau21st August
XTERRA FranceNouvelle-Aquitaine Moliets-et-Villemartin28th August

XTERRA Belgium

Eerder konden jullie op 3athlon.be al lezen dat de XTERRA Belgium werd opgeschoven naar 10 juli. Alvast heel wat internationale kleppers zullen in juli op de afspraak zijn bovenop de citadel. Nu dus enkel hopen dat de huidige toestand positief blijft evolueren zodat er misschien publiek kan toegelaten worden op de site.