Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Sanders daagt Frodeno uit “Ik betaal je vlucht, hotel, auto en eten”
Frodeno en Sanders zij aan zij in Oceanside (foto: Slowtwitch)
Nieuws

Sanders daagt Frodeno uit “Ik betaal je vlucht, hotel, auto en eten”

De Canadese toptriatleet heeft op Instagram wereldkampioen Ironman Jan Frodeno uitgedaagd. Verwijzend naar een zij-aan-zij battle in de 70.3 Ironman van Oceanside in 2015 wil The Colonel heel graag nog eens een duel aangaan met Frodo. En dus daagt hij de Duitser uit om in Ironman Coeur d’Alene te starten. En hij doet een heel gul en bijzonder aanbod. De Canadees stelt voor alle reiskosten op zich te nemen als Jan Frodeno de strijd met hem aangaat tijdens Ironman Coeur D’Alene. “Niemand inspireert mij meer om een betere atleet te worden dan hij”, schreef Sanders onder een Instagram throwback foto naar 70.3 Ironman Oceanside in 2015. 

https://www.instagram.com/p/CP60pmUB79j/?utm_source=ig_web_copy_link

“Jan, ik hoorde dat je op zoek bent naar een uitdaging”, gaat hij verder. “Ik wil je vlucht, hotel, huurauto en maaltijden betalen als je met mij komt racen tijdens Ironman Coeur D’Alene. Ik weet dat de startlijst al bekend is gemaakt, maar ik heb het vermoeden dat een late inschrijving van de G.O.A.T. (greatest of all time, red.) geen probleem is.” De race staat gepland voor 27 juni.

Het is niet lang geleden dat we de twee nog samen zagen racen. Tijdens Challenge Miami stonden ze zelfs naast elkaar op het podium. Frodeno op de hoogste trede en Sanders naast hem op een tweede plaats. Sanders kwam toen overigens niet in de buurt van Frodeno, want de Duitser was ongenaakbaar tijdens het lopen.