Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Europese kampioen duatlon met scherpe reflexen ontwijkt valpartij op spectaculaire wijze
Duathlon

Europese kampioen duatlon met scherpe reflexen ontwijkt valpartij op spectaculaire wijze

De Franse topduatleet Benjamin Choquert pakte twee weken geleden in het Roemeense Targu Mures zijn derde Europese titel duatlon, maar voor hetzelfde geld had de Europese titelstrijd er op gezeten tijdens het fietsen voor de atleet met de kenmerkende ringbaard. Op Instagram postte Choquert een video waarop je kan zien hoe hij tijdens het fietsen op spectaculaire wijze over zijn gevallen landgenoot Alric Maël heen springt en rechtblijft, overigens naast onze landgenoot Stef Corthouts die mee was met de kopgroep.