Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
World Triathlon over Jelle Geens: “Met een goed zwemnummer is hij een medaille-kandidaat”
Jelle Geens pakte de tweede plaats in Yokohama een paar weken geleden (foto: World Triathlon/Tommy Zaferes)
Nieuws

World Triathlon over Jelle Geens: “Met een goed zwemnummer is hij een medaille-kandidaat”

Bij World Triathlon, de internationale triatlon-federatie, tellen ze volop af naar de olympische triatlons en in hun dagelijkse Olympic Triathlete Profiles series hadden ze het deze week over de Belgische triatleet Jelle Geens. Niet alleen werd hij genoemd als lid van de Belgian Hammers, volgens World Triathlon één van de meest consistente Mixed Relay teams. World Triathlon vermeldt Snelle Jelle ook als podiumkandidaat. “Met een goed zwemnummer is hij een medaille-kandidaat in Tokyo…” Bekijker hieronder het 60 seconds profile van Jelle Geens:

Bekijk hier de andere Olympic Triathlete Profiles