Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Jan Frodeno daags na wereldrecord: “Deze race betekende zoveel meer dan die tijd…”
Finn Timmermans in gesprek met Jan Frodeno (foto: 3athlon.nl/Davy Heijsteeg)
Nieuws

Jan Frodeno daags na wereldrecord: “Deze race betekende zoveel meer dan die tijd…”

Daags na het fantastische nieuwe wereldrecord op de volledige triatlon van de Duitse topper Jan Frodeno mochten Nederlandse triatleten Davy Heijsteeg en Finn Timmermans de Duitser letterlijk het hemd van de lijf vragen voor onze collega’s van 3athlon.nl. Bekijk het uitgebreide interview met de wereldrecordhouder over de oncomfortabele houding op de tijdritfiets, het “klein maken en onzichtbaar zijn”, slecht slapen de nacht na de wedstrijd, hoeveel dingen er mis hadden kunnen gaan en het belang van de Tri Battle Royale. “Deze race betekende zoveel meer dan alleen die tijd. Het was geweldig om na zo’n zwaar jaar waarin vooral de mensen die geld verdienen aan onze sport het moeilijk hadden, de community terug bezig te zien rond deze race…”