Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
De triatlon van Lommel is terug: check hier parcoursverkenning en tips van 4-voudig winnaar Ruben Geys
Nieuws

De triatlon van Lommel is terug: check hier parcoursverkenning en tips van 4-voudig winnaar Ruben Geys

Op zondag 8 augustus keert de triatlon van Lommel eindelijk opnieuw terug, nadat één van de klassiekers van de Belgische triatlonsport de laatste jaren van de kalender verdween, door wegenwerken in het centrum en vorig jaar natuurlijk ook de Covid-19 pandemie. Vooral Ruben Geys was blij dat hij opnieuw voor eigen volk mag aantreden. De triatleet uit Balen won vier keer in Lommel. We deden met Ruben een parcoursverkenning langs het kanaal, door de Sahara en met passages in het centrum van Lommel. En hij heeft ook nog een hoop tips, zeker voor de triatleten die voor het eerst in Lommel aan de start komen:

Wil je ook starten in Lommel? Er zijn nog een paar plaatsen over voor de kwarttriatlon en ook voor de sprinttriatlon kan je je nog inschrijven. Alle informatie vind je op de website van De Lommelse Triatleten.