Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Met Duct Tape los je alles op… Triatlete toont hoe je je race nummer tattoos vlot verwijdert
Screenshot
Extra

Met Duct Tape los je alles op… Triatlete toont hoe je je race nummer tattoos vlot verwijdert

Het is een enerzijds grappig en anderzijds vooral heel handig filmpje op de Instagram-pagina van de Nederlandse triatlete Nelleke Baldé, waarop ze toont hoe je op een snelle en heel vlotte manier je racenummer kan verwijderen. Tegenwoordig krijg je die plaktattoos met race nummers in steeds meer triatlons op je boven- of onderarm geplakt. Voor veel atleten was het nadien altijd een hele opgave om de dag nadien het race nummer te verwijderen, waarna met schrobben en krabben toch altijd nog wat overbleef. Maar zoals een veel te vroeg overleden vriend van ons vroeger altijd zei en wat Nelleke Baldé nu zelf ook bewijst: er is niks dat je met Duct Tape niet kan oplossen… Nelleke, die derde vrouw werd zondag in de 70.3 Ironman Maastricht, doet overigens ook af en toe triatlons in België dus als je haar tegenkomt, vergeet dan niet haar te bedanken 😉

https://www.instagram.com/p/CSEQLviF0Bb/