Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
NU LIVE — De kwarttriatlon van Lommel is terug – volg de race live op 3athlon.be
Nieuws

NU LIVE — De kwarttriatlon van Lommel is terug – volg de race live op 3athlon.be

De kwarttriatlon van Lommel is na drie jaar afwezigheid terug van weggeweest en daar mogen we met 3athlon.be natuurlijk niet ontbreken. En dus kan je zondag 8 augustus vanaf 14 u. de kwarttriatlon live volgen op 3athlon.be met livestream en commentaar van de speaker ter plaatse. Zo kan je vanuit je luie zetel of ter plaatse met de smartphone in de hand de hele wedstrijd volgen en zien of Ruben Geys er in slaagt om, met een paar jaar onderbreking, zijn vijfde zege op rij te pakken in het altijd gezellige centrum van Lommel.

En check ook zeker ons artikel met de video van de parcoursverkenning en de tips van viervoudig winnaar Ruben Geys die we onlangs publiceerden. Zo ben je zondag helemaal mee…