Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Gaat Marten Van Riel voor verrassing zorgen in Grand Final? Samen met Vincent Luis in de aanval…
Nieuws

Gaat Marten Van Riel voor verrassing zorgen in Grand Final? Samen met Vincent Luis in de aanval…

Een paar dagen geleden beweerde Marten Van Riel nog bij 3athlon.be dat hij niet meteen bezig is met de wereldtitel, maar na het zwemmen begint bij ons stilaan de hoop te groeien. Marten kwam net als derde uit het water in de wetsuit-free swim in Edmonton, vlak achter Vincent Luis en Mark Devay en met een mooie voorsprong op een eerste groepje achtervolgers, met daarbij Kristian Blummenfelt, maar geen Alex Uee. En zo krijgen we Marten dus in de aanval met Vincent Luis, twee van de sterkste fietsers uit het World Triathlon-circuit. Kan onze landgenoot wereldkampioen worden? Dan moet hij drie plaatsen beter doen dan Blummenfelt en Yee. Volg het nu live op triathlonlive.tv