Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Gebroken elleboog maakt einde aan triatlonseizoen van Marten Van Riel
Marten Van Riel op de bank met ingegipste elleboog (foto: Marten Van Riel RR)
Nieuws

Gebroken elleboog maakt einde aan triatlonseizoen van Marten Van Riel

Olympisch triatleet Marten Van Riel is in Girona bij een trainingsritje ten val gekomen met de fiets en heeft daarbij zijn elleboog gebroken. Dat betekent meteen het einde van het triatlonseizoen voor de Belgian Hammer, die dit jaar nog vierde werd op de olympische triatlon in Tokio. Normaal had Van Riel nog een tweetal long distance triatlons gepland. Zo stond hij onder andere op de startlijst van de halve triatlon op het racecircuit van Daytona in december. Marten blijft er zoals altijd vrolijk bij, te zien aan de foto’s op Instagram, in zijn bekende poses, maar deze keer dus wel met een elleboog in het gips. En dat levert ook een heleboel reacties op van zijn collega’s zoals Mario Mola en Bart Aernouts, die liet weten dat ze hem alvast goed zullen verzorgen in Girona…

https://www.instagram.com/p/CU8AIpWAZSc/