Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
BOIC neemt triatlete Claire Michel op in atletencommissie
Claire Michel hier naast Marten Van Riel bij hun terugkeer uit Tokio (foto: 3athlon.be)
Nieuws

BOIC neemt triatlete Claire Michel op in atletencommissie

Het BOIC, het Belgisch Olympisch en Interfederaal Comité, heeft met het oog op de nieuwe olympiade tot aan Parijs 2024 een nieuwe atletencommissie samengesteld. Tussen de 12 Belgische sporters zetelt ook 1 triatlete: Claire Michel. De Brusselse heeft overigens ervaring als vertegenwoordiger van de atleten, want ook bij World Triathlon, de internationale triatlonfederatie, maakt ze samen met onder andere triatleet Simon De Cuyper ook deel uit van de atletencommissie.

De atletencommissie binnen het BOIC heeft als taak de rechten en belangen van de atleten te behartigen en aanbevelingen aan te brengen. Naast triatlete Claire Michel zetelen nog 11 andere Belgische atleten in de atletencommissie: Ann Wauters (basket), Eefje Willemsen (bobslee), Laura Waem (gymnastiek), Emma Plasschaert (zeilen), Karin Donckers (paardensport), Jorre Verstraeten en Jasper Lefevere (judo), John-John Domen en Elliot Van Strydonck (hockey), Tim Brys (roeien) en Jens Schuermans (mountainbiken).