Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
David De Grooff zet voorlopig snelste tijd neer in Optimize Indoor Triatlon
David De Grooff is tot het uiterste gegaan in de Optimize Indoor Triatlon (foto: David De Grooff RR)
Nieuws

David De Grooff zet voorlopig snelste tijd neer in Optimize Indoor Triatlon

Triatleet David De Grooff is het nieuwe jaar sterk begonnen met een snelle 49’56 op de Indoor Triatlon bij Optimize in Kalmthout. In de Optimize Indoor Triatlon strijden de triatleten individueel om de snelste tijd met 500 meter zwemmen in een Endless Pool, 19 km fietsen op Zwift via de Wahoo Kickr en 4 km lopen op de loopband. Trinity-triatleet David De Grooff mag voorlopig in de virtuele hotseat. Hij zette deze week de snelste tijd neer en aan de beelden op zijn Instagram te zien, ging het hard.

Je kan zelf ook meedoen aan de Optimize Indoor Triatlon. Nog tot 1 maart kan je elke dag één van de slots reserveren om een gooi te doen naar de snelste tijd van David De Grooff. Al heeft hij de lat met 49’56 meteen hoog gelegd.