Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Triatleet Lionel Sanders en wielrenner Phil Gaimon trainen samen, ook in zwemmen en lopen
Phil Gaimon (l) en Lionel Sanders (r) samen op de fietstraining in Tucson
Opvallend

Triatleet Lionel Sanders en wielrenner Phil Gaimon trainen samen, ook in zwemmen en lopen

Triatleet Lionel Sanders en ex pro-wielrenner Phil Gaimon zijn geen onbekenden voor wie The Colonel al langer volgt. De twee Canadese sporters bekampten elkaar om de KOM te pakken op de ondertussen wereldberoemde Mount Lemon in Tucson, Arizona. De twee kunnen het sindsdien goed met elkaar vinden en ze wilden wel eens weten wie de sterkste fietser zou zijn op training; de triatleet of de wielrenner. En Sanders vroeg zich dan weer af hoever Phil Gaimon zou geraken in het zwemmen en het lopen. Dat levert twee mooie video’s op, de ene op het Youtube kanaal van Lionel Sanders waarin we zien hoe de triatleet en de wielrenner een zware fietstraining volbrengen. In de andere video op het Youtube kanaal van Phil Gaimon zien we de wielrenner samen met The Colonel de zwem- en looptrainingen afwerken:

Sanders op de triatlonfiets mét vol achterwiel

Opvallend bij de fietstraining: Sanders gaat aan de slag op zijn Canyon triatlonfiets met vol achterwiel, terwijl Gaimon voor zijn gewone racefiets kiest. De gegevens van de powermeter en de hartslag van beide atleten leveren overigens verrassende resultaten op.

Kan Gaimon ook zwemmen én lopen?