Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
‘How high can you go?’ – Triatleet Emmanuel Lejeune deelt video met wel heel dynamische stretching
Triatleet Emmanuel Lejeune gaat wel heel hoog in zijn dynamische stretching op stage in Portugal
Extra

‘How high can you go?’ – Triatleet Emmanuel Lejeune deelt video met wel heel dynamische stretching

De Belgische triatleet Emmanuel Lejeune van het 3MD triatlonteam uit Dendermonde bereidt zich momenteel in Portugal voor op het 2022 triatlonseizoen. In een aantal video’s op Instagram laat hij zijn progressie zijn op training. Zo postte de wereldkampioen aquathlon van 2018 een all-out loopsessie aan 24 km/uur op de piste. Maar bij ons viel vooral de flexibiliteit en techniciteit van Lejeune op in een video waarin hij eerst wat jumps doet en dan wel heel hoog gaat in zijn dynamische stretching…

24 km/uur op de piste

De techniek-oefeningen van Emmanuel Lejeune werpen hun vruchten af, want deze week deelde hij nog een video over een sessie op de atletiekpiste waarbij hij voluit ging en snelheden rond 24 km/uur haalde. De 3MD-triatleet lijkt dus helemaal klaar voor het 2022 triatlonseizoen.

https://www.instagram.com/p/CZXjbm3J9cP/