Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Blummenfelt tegen de rest – NBC-reportage van Clash Daytona triatlon online
Kristian Blummenfelt wint de Clash Daytona triatlon (foto: 3athlon.nl)
Nieuws

Blummenfelt tegen de rest – NBC-reportage van Clash Daytona triatlon online

De Clash Daytona triatlon in december 2021 was opnieuw een spectaculaire race met fietsen en lopen op het iconische racecircuit van Daytona Beach. De wedstrijd werd prima in beeld gebracht, met natuurlijk veel aandacht voor olympisch kampioen Kristian Blummenfelt. De Amerikaanse zender NBC heeft deze week de Pro Athlete Highlight Show van de Clash Daytona online gezet, met unieke beelden van wat wel eens zou kunnen uitgroeien tot een echte klassieker. Naast Clash Daytona en Clash Miami, ook al op een race-circuit tussen 11 en 13 maart 2022, kondigt Clash overigens nog 2 nieuwe races aan in Watkins Glen (New York) van 8 tot 10 juli en in Atlanta in november.