Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Seppe Odeyn vult de definitie van ‘multisport’ nog verder aan met indoor roeien
Seppe Odeyn gaat voluit tijdens het Vlaams kampioenschap indoor roeien (foto: video Jogclub Podcast/Robrecht Paesen)
Foto van de Week

Seppe Odeyn vult de definitie van ‘multisport’ nog verder aan met indoor roeien

Over de Foto Van De Week moesten we deze keer niet lang nadenken, al zijn de bewegende beelden van multisport-wereldkampioen Seppe Odeyn hieronder nog indrukwekkender. Check dus zeker de video die Bobby Paesen van de Jogclub Podcast maakte van het Open Vlaams kampioenschap indoor roeien op de ergometer in Gent. Seppe nam het op tegen een paar wereldtoppers zoals Container Cup winnaar Ward Lemmelijn en olympische roeiers Niels Van Zandweghe en Tim Brys. Of het een sportief succes werd, daarvoor moet je de video en de uitslagen (met triatlete Debbie Sanders op 3 bij de vrouwen) maar eens bekijken. Feit is dat Seppe de definitie ‘multisport’ weer wat aangevuld heeft. Na wereldkampioen duatlon, provinciaal kampioen 3.000 meter steeple en 10.000 meter op de piste, finisher in de Cross Cup in Roeselare (en zondag die van Diest) is Seppe nu ook roeier en bij deze de volgens ons meest veelzijdige atleet van ons land. Het levert een schitterende Foto Van De Week op en vooral een spectaculaire video van Bobby, check het hieronder:

Uitslagen Vlaams kampioenschap indoor roeien op de ergometer 2022