Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Net geen wereldrecord voor triatleet Marten Van Riel – bekijk zijn zege in 70.3 Ironman Dubai
Triatleet Marten Van Riel schreeuwt het uit aan de finish in de 70.3 Ironman Dubai (foto: 3athlon.be)
Nieuws

Net geen wereldrecord voor triatleet Marten Van Riel – bekijk zijn zege in 70.3 Ironman Dubai

Marten Van Riel heeft zaterdagochtend voor een geweldig triatlonmoment gezorgd met een indrukwekkende zege in de 70.3 Ironman Dubai. Hieronder kan je zien hoe de finish van de Belgische triatleet er uit zag en we hebben ook nog beelden van het fietsonderdeel waarin Marten vlot meeging met hardrijder Daniel Baekkegard. Marten schreeuwde het met recht en reden uit aan de streep, waar hij overigens maar 40 seconden trager was dan het wereldrecord van… Kristian Blummenfelt. Big Blu, die Marten klopte in de Olympische Spelen en op het WK in 2021, moest deze keer vanop stevige afstand toekijken hoe ‘Keep It Riel’ de overwinning pakte. De Noor zou uiteindelijk pas tiende worden.

Van Riel heel sterk op de fiets