Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
“Eerst lange afstand en dan vol voor 3de wereldtitel WTS” – In gesprek met Vincent Luis in Girona
Ex-wereldkampioen triatlon Vincent Luis (l) in het wiel van Jelle Geens op training in Girona (foto: 3athlon.be/Just Jean)
Nieuws

“Eerst lange afstand en dan vol voor 3de wereldtitel WTS” – In gesprek met Vincent Luis in Girona

Niet alleen onze landgenoten kregen van onze reporter/fotograaf Gert-Jan een bezoek in Girona. Ook tweevoudig wereldkampioen Vincent Luis ging met onze man op de koffie. Dat resulteerde in een zeer boeiend gesprek over zijn olympische campagne, zijn volgende doelen en zijn blik op onze landgenoten Jelle en Marten. Zaterdag start zijn seizoen met de European Cup indoor triatlon van Lievin. Begin april komt de Fransman ook in actie tijdens de Challenge Salou waarna hij opnieuw focust op de WTS en op een derde wereldtitel mikt.