Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Pho3nix Sub7 en Sub8 triatlon op Duits race circuit krijgt gratis live stream
Blummenfelt, Spirig, Charles en Brownlee willen onder de 7 en 8 uur duiken op de volledige triatlon in het Pho3nix Sub7Sub8 project
Nieuws

Pho3nix Sub7 en Sub8 triatlon op Duits race circuit krijgt gratis live stream

Begin juni willen vier triatleten geschiedenis schrijven met het Pho3nix Project Sub7 en Project Sub8. De Noor Kristian Blummenfelt, de Brit Alistair Brownlee, de Zwitserse Nicola Spirig en de Engelse Lucy Charles zullen op 5 en 6 juni 2022 alles geven om onder de magische zeven en acht uur barrière te duiken op de Long Distance. Deze historische ‘wedstrijd’, waarin de toptriatleten in optimale omstandigheden bijgestaan worden door een aantal hazen, zal plaatsvinden op het Dekra Lausitzring racecircuit in de buurt van het Duitse Dresden. Deze week raakte ook bekend dat de Sub7 en Sub8 poging live te volgen zal zijn via een gratis livestream

Livestream op website, Facebook en Youtube

https://www.instagram.com/p/CbHNxXBhu11/

De livestream zal ongeveer negen uur duren en via de website van Sub7Sub8 en ook op Facebook en Youtube te volgen zijn. Naast de wedstrijd zelf zal er ook vóór de race en na afloop content worden uitgezonden. Er zullen gasten in de livestream aanschuiven en daarnaast worden statistieken geanalyseerd.

De livestream zal worden verzorgd door Gravity Media, dat al vijftien jaar triathlons en andere events in beeld brengt. “We willen fans op een interactieve manier betrekken met achtergronden en analyses van race-data van deze innovatieve en brute wereldrecordpoging”, aldus Mike Purcell namens Gravity Media.