Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Hét triatlonmoment van 2022: Alex Yee geeft waterflesje door aan Hayden Wilde en krijgt schouderklopje
Alex Yee geeft zijn waterflesje door aan Hayden Wilde in de WTCS Yokohama (foto: 3athlon.be)
Opvallend

Hét triatlonmoment van 2022: Alex Yee geeft waterflesje door aan Hayden Wilde en krijgt schouderklopje

Het internationale triatlonseizoen op de olympische afstand is nog maar net dit weekend begonnen, maar de World Triathlon Championships Series in Yokohama leverde nu al hét triatlonmoment van 2022 op. Vergeet risico-wedstrijden, kaarten aannaaien, tijd rekken en schwalbes… Dit is een voorbeeld van fair-play en opperste respect voor de tegenstander. Bekijk hoe de Brit Alex Yee een waterflesje doorgeeft aan de Nieuw-Zeelander Hayden Wilde én daarvoor een bedankje krijgt, terwijl ze keihard strijden om de overwinning in een spannende tweestrijd. Het was overigens Yee die het uiteindelijk haalde in de spurt. Marten Van Riel werd 12de in Yokohama.