Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Volg woensdagavond het infomoment over nutrition in de Challenge Geraardsbergen in ons 3athloncafe
Extra

Volg woensdagavond het infomoment over nutrition in de Challenge Geraardsbergen in ons 3athloncafe

Challenge Geraardsbergen, de grootste internationale (halve) triatlon van ons land, organiseert woensdag 18 mei om 20u30 in ons virtuele 3athloncafé een Infomoment over nutrition samen met hun partner Trisport Pharma en triatleten Ruben Geys en Birgit Massagé, die als dietiste ook nog wat nuttige tips kan meegeven. Is het een goed plan om de bevoorrading die je in Geraardsbergen krijgt al op voorhand uit te proberen? Wat zijn de beste momenten om te eten en te drinken? Welke producten behoren tot het absolute minimumvereiste om niet zonder energie te vallen? Dat en veel andere vragen beantwoorden we woensdagavond graag in een interactieve Facebook Live

Via de Facebookpagina van 3athlon.be of Challenge Geraardsbergen kan je al je vragen stellen of opmerkingen doorgeven. Kurt Vancoppenolle van Trisport Pharma, Tim Vidts van Challenge Geraardsbergen, triatleten Ruben Geys en Birgit Massagé (die ook dietiste is) zitten klaar om alle vragen te beantwoorden en om in gesprek te gaan met moderator Hans Cleemput. Afspraak woensdagavond 18 mei om 20u30!

Facebook Live van het Infomoment Nutrition in Challenge Geraardsbergen

Rechtstreekse link naar de Facebook video