Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Schrijven 4 triatleten geschiedenis? Volg hier de live video coverage van het Pho3nix Sub7 en Sub8 project
Live video coverage van het Sub7 en Sub8 project
Nieuws

Schrijven 4 triatleten geschiedenis? Volg hier de live video coverage van het Pho3nix Sub7 en Sub8 project

Het is Sub7 en Sub8 triatlondag! Gaan Nicola Spirig en Kat Matthews de geschiedenisboeken in als de eerste triatletes die onder de magische grens van 8 uur duiken en slagen Kristian Blummenfelt en Joe Skipper er in om geschiedenis te schrijven door als eerste triatleten de 7 uur grens te doorbreken? Op dit moment zijn de triatleten bezig aan de 180 km fietsen, al heeft het dankzij de pacers meer weg van een ploegentijdrit. Skipper en Blummenfelt liggen momenteel op een tempo van 6u46 en 6u44. Spirig en Matthews zouden aan dit tempo uitkomen op 7u33 en 7u24.

Volg hier de live data en tussentijden