Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Website van Triatlon Vlaanderen steekt in nieuw kleedje, ook nieuwe triatlon-app
De nieuwe lay-out van de Triatlon Vlaanderen website
Nieuws

Website van Triatlon Vlaanderen steekt in nieuw kleedje, ook nieuwe triatlon-app

Triatlon Vlaanderen, de Vlaamse triatlon- en duatlonfederatie, heeft de langverwachte volgende stap in haar vernieuwingsproces gezet met de ontwikkeling van een nieuwe website én een gloednieuwe Triatlon.Vlaanderen app. De app is vooral het verlengde van de nieuwe website, die een stuk dynamischer is dan de vorige versie. Ondertussen wordt er achter de schermen nog hard gewerkt aan een aantal verbeteringen en toevoegingen. Ondertussen groeide de federatie ook verder naar meer dan 5.500 leden.

De komende tijd wordt er nog gewerkt aan een chatfunctie waarmee je sneller in contact komt met 3VL, de mogelijkheid tot opzetten van online evenementen, de mogelijkheid tot het geven van feedback aan organisatoren en het optimaliseren van het licentiebeheer en de inschrijvingsmodule, die nu nog via de oudere en wat statische ISB-app verlopen. We hopen ook dat in de nieuwe Triatlon.Vlaanderen app, die je zowel in Google Play als in de iStore vindt, een toevoeging komt om live de tussenstanden van wedstrijden te volgen.

Op de nieuwe website vind je heel wat informatie, verdeeld over handige thema’s. Zo is bijvoorbeeld de sectie over het open water zwemmen heel handig voor wie een lokatie vlakbij zoekt om onder begeleiding zijn of haar zwemtrainingen in open water af te werken zonder daarbij in overtreding te zijn. Maar check het vooral zelf uit. Alle informatie vind je op de website van Triatlon Vlaanderen.