Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Triatlon op Olympische Spelen Parijs over exact 2 jaar aan Pont Alexandre
De Belgian Hammers voor de Mixed Team Relay in Tokio (foto: World Triathlon/Tommy Zaferes)
Nieuws

Triatlon op Olympische Spelen Parijs over exact 2 jaar aan Pont Alexandre

Het IOC, het Internationaal Olympisch Comite, en World Triathlon, de internationale triatlon-federatie, hebben de datums bekendgemaakt voor de triatlon-events tijdens de Olympische Spelen van Parijs in 2024. De individuele races vinden over exact 2 jaar plaats, tenminste als je deze post leest op zaterdag 30 of zondag 31 juli. Triatlon staat in de eerste en de tweede week van de Spelen op het programma. De Spelen worden van 26 juli tot en met 11 augustus gehouden in de Franse hoofdstad.

De mannen bijten de spits af op dinsdag 30 juli om 8 u. De vrouwelijke triatletes komen op woensdag 31 juli ook om 8 u. in actie. Alle triatleten krijgen daarna wat rust om zich voor te bereiden op de Mixed Team Relay die op maandag 5 augustus wordt gehouden. De triatleten starten aan de Pont Alexandre en zwemmen in de Seine. De Port Alexandre ligt in hartje Parijs, vlakbij het Grand Palais en de Champs-Elysees.