Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Valerie Barthelemy wil met Go Ladies Go meer vrouwen in triatlon krijgen
De affiche van de Go Ladies Go triathlon day met Valerie Barthelemy
Nieuws

Valerie Barthelemy wil met Go Ladies Go meer vrouwen in triatlon krijgen

Triatlete Valerie Barthelemy die in Tokyo 10de werd in de olympische triatlon en 5de met de Belgian Hammers in de Mixed Team Relay organiseert op 20 augustus met Go Ladies Go op het Sport Vlaanderen domein Hazewinkel in Willebroek een volledige dag gewijd aan vrouwen en triatlon. Valerie, die vrijdag 12 augustus individueel en zondag 14 augustus met de Mixed Team Relay deelneemt aan het EK triatlon in de European Championships in Munchen, geeft je tips en tricks en zal haar ervaringen met triatlon volop delen met de aanwezige vrouwen.

Verder zijn er meerdere workshops en trainingsessies. Triatletes van alle leeftijden en alle niveau’s zijn welkom, van starters tot en met ervaren competitiebeestjes. Alle sessies vinden overigens in het Engels plaats. De naam van het event is niet zomaar gekozen. De bijnaam van Valerie Barthelemy is Go Val Go, wat ook altijd luidkeels door haar enthousiaste supporters geschreeuwd wordt. En dus past Go Ladies Go volop bij deze Ladies Triathlon Day.

Alle informatie vind je op de website van Triatlon Vlaanderen. Hier vind je het volledige programma:

Start TimeEnd TimeGeneral Day Schedule
9:009:30Arrive, check-in, coffee, welcome, explanation of the day
9:3010:00Change into wetsuit
10:0011:00Short swim, open water technique/tactics
11:0011:30Change
11:3012:00Grab some food
12:0014:00Talks
14:0014:30Change into run kit
14:3015:30Small run, with some activations before, stretching after
15:3016:30Final talk, prize auctions, award for person who overcame the most
17:0017:30Participants leave