Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Ironlakes verandert van naam en krijgt extra triatlon in Frankrijk in 2023
In 2021 won Pamphiel Pareyn de Ironlakes halve triatlon (foto: 3athlon.be)
Nieuws

Ironlakes verandert van naam en krijgt extra triatlon in Frankrijk in 2023

Groot nieuws van de organisatie van Ironlakes! Terwijl zaterdagochtend de start gegeven is van de enige volledige triatlon in België en om 11u30 het Belgisch kampioenschap halve triatlon van start gaat, raakte bekend dat Ironlakes vanaf nu van naam verandert. Zeg niet langer Ironlakes, maar zeg Openlakes. In 2023 wordt er naast het Openlakes weekend in september aan de Lacs de l’Eau d’Heure ook een nieuwe Franse triatlon toegevoegd. De Ironlakes Champagne aan het Lac du Der in de champagne-streek wordt gehouden op 24 en 25 juni 2023.