Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Herbeleef de actie in de PTO US Open triatlon in de after race videos
Pieter Heemeryck tijdens het fietsonderdeel in de US Open triathlon in Dallas (foto: PTO)
Nieuws

Herbeleef de actie in de PTO US Open triatlon in de after race videos

Wie de Belgische triatleet Pieter Heemeryck naar de 8ste plaats wou zien lopen in de US Open Triathlon van de PTO in Dallas, moest zondag wat langer opblijven. Voor wie het gemist heeft, zijn er nu de after race video samenvattingen van ruim tien minuten, met alle actie in beeld. Herbeleef hoe Collin Chartier de topfavorieten het nakijken gaf en hoe Ashleigh Gentle alweer een heel sterke race neerzette bij de vrouwen:

PTO US Open triatlon Dallas mannen

PTO US Open triatlon Dallas vrouwen