Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
België is 7de grootste land op WK Ironman in Hawaii, Team Belgium zondag en maandag in Laverne’s
Het WK Ironman t-shirt van Team Belgium (foto: 3athlon.be)
Hawaii

België is 7de grootste land op WK Ironman in Hawaii, Team Belgium zondag en maandag in Laverne’s

Met 164 triatleten is België donderdag 6 en zaterdag 8 oktober het zevende grootste land qua aantal deelnemers op het WK Ironman Hawaii. Als we dat doorrekenen per inwoner, dan scoren we zelfs nog hoger. Dat laatste is ook de organisatie van het WK Ironman niet ontgaan, want we ontvingen al de vraag van Ironman welke Belgische muziek er mag gedraaid worden tijdens de Nations Parade, dus schrik niet als je Dimitri Vegas & Like Mike en Stromae hoort voorbijkomen terwijl de triatleten maandagmiddag deelnemen aan die Parade of Nations. Ondertussen zijn ook de t-shirts voor Team Belgium toegekomen in Kailua-Kona. Zondag- en maandagmiddag verwelkomen we de triatleten en de supporters van Team Belgium op het terras van Laverne’s Sports Bar.

Voor de T-shirts is 3athlon.be een samenwerking aangegaan met Sportoase én met de 3 triatlonfederaties: Belgium Triathlon, Triatlon Vlaanderen en LF3. Het is mooi dat ook op het vlak van de federaties de aandacht voor het WK Ironman blijft groeien. 3athlon.be landt zaterdagmiddag in Kailua-Kona, dus de komende dagen mag je van ons veel info verwachten, vooral over de Belgische triatleten, met veel interviews, foto’s, video’s. En zowel donderdag als zaterdag gaan we live.