Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Veel legendarischer dan dit wordt het niet: Team Bellin meets Ironman history
Luc Van Lierde, Julie Moss en Sebastien Bellin in Kailua-Kona voor het WK Ironman 2022 (foto: Instagram Luc Van Lierde RR)
Foto van de Week

Veel legendarischer dan dit wordt het niet: Team Bellin meets Ironman history

De dame in het midden is wellicht de grootste inspiratiebron geweest voor tienduizenden triatleten om ooit zelf aan de finish te geraken van het WK Ironman in Hawaii. De man links is in België maar ook in Kailua-Kona een levende legende die als tweevoudig winnaar heel veel triatleten geïnspireerd heeft en daardoor mee aan de basis ligt van het recordaantal Belgen aan de start van het WK Ironman donderdag en zaterdag. En de man rechts gaat dit weekend geschiedenis schrijven wanneer ook hij de finish haalt na een intensief project om weer recht te kruipen uit een diep dal nadat hij zwaargewond werd bij de aanslag in Zaventem in 2016.

Veel legendarischer dan dit wordt een foto niet, dus presenteren we Luc Van Lierde, Julie Moss en Sebastien Bellin heel graag als Foto Van De Week, drie inspiratiebronnen voor drie generaties triatleten! En we wensen Team Bellin bij deze heel veel succes. En voor de jongste generatie die zich afvraagt wie in godsnaam Julie Moss is, hebben we onderaan nog eens het filmpje van de iconische finish van 1982 geplaatst…

De legendarische finish van Julie Moss in 1982