Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Zilveren Amber Rombaut: “Als kind zei ik al dat ik Ironman Hawaii wou doen”
Amber Rombaut aan de finish van het WK Ironman in Hawaii (foto: 3athlon.be/David Pintens)
Hawaii

Zilveren Amber Rombaut: “Als kind zei ik al dat ik Ironman Hawaii wou doen”

Amber Rombaut was met haar 23 jaar de jongste Belgische triatlete in het WK Ironman Hawaii maar ze pakte wel een heel mooie zilveren medaille. Na de finish kregen we een blije Amber voor onze camera, die het nog niet helemaal kon vatten. “Als kind zei ik al ‘Ik wil Ironman Hawaii doen en ik wil dat goed doen’ en hier sta ik nu aan de finish, dat is sureëel,” vertelde Amber, die genoot van de aanmoedigingen van de andere atleten als het wat moeilijker ging, niet helemaal tevreden was van haar marathon, maar wel superblij was met haar tweede plaats, terwijl een laatste jaar stage geneeskunde volgens haar niet de beste voorbereiding is.