Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Kenneth Vandendriessche: “Overlevingstocht in de marathon, amai, wat was dat?”
Kenneth Vandendriesshe 37ste aan de finish van het WK Ironman in Hawaii (foto: 3athlon.be/David Pintens)
Hawaii

Kenneth Vandendriessche: “Overlevingstocht in de marathon, amai, wat was dat?”

Voor Kenneth Vandendriessche werd het WK Ironman in Hawaii een triatlon met een dubbel gevoel. Langs de ene kant was er de teleurstelling van het zwemonderdeel en lange tijd alleen te moeten fietsen, langs de andere kant was er wel de trots om de finish te halen bij zijn eerste deelname aan het WK Ironman in Hawaii, als 37ste in 8u34. “Mits een betere dag, zou er wel meer inzitten. Ik heb alles gegeven, ik het het geprobeerd vandaag, maar het is wat het is. Ik heb een hele tijd in de medical tent gezeten, dus dat liegt niet. Vanaf km 37 was het afzien. Ik heb toen meer gewandeld dan gelopen,” aldus Kenneth.