Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Sam Long komt terug op penalty in WK 70.3 Ironman “Hopen dat we voor verandering kunnen zorgen”
Sam Long in de penalty tent in het WK 70.3 Ironman in St-George (foto: 3athlon.be)
Nieuws

Sam Long komt terug op penalty in WK 70.3 Ironman “Hopen dat we voor verandering kunnen zorgen”

De onterechte blauwe kaart en bijhorende penalty voor de populaire triatleet Sam Long was de afgelopen week het meest besproken onderwerp van het voorbije WK 70.3 Ironman in St-George. Sam Long besloot even te bezinnen alvorens zelf te reageren, maar nu blikt hij op Instagram én op Youtube toch uitgebreid terug op de veelbesproken penalty. “Wij in de triatlongemeenschap kunnen mijn penalty en andere oneerlijke straffen (er zijn er veel) gebruiken om te streven naar verandering, om toekomstige wedstrijden te verbeteren en om te voorkomen dat iemand anders een soortgelijke situatie krijgt. Het racen is geëvolueerd en de regels moeten volgen. Laten we allemaal samenwerken om een positieve verandering tot stand te brengen…”

“Het beste is om gewoon verder te gaan”

Sam Long reageert uitgebreid op WK 70.3 Ironman op Youtube