Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Geniet mee van de NBC-documentaire van het WK Ironman Hawaii 2022
Een iconisch beeld van bovenaf van een volgepakte Alii Drive aan de finish van het WK Ironman in Hawaii (foto: 3athlon.be)
Nieuws

Geniet mee van de NBC-documentaire van het WK Ironman Hawaii 2022

Dit weekend werd het wereldkampioenschap Ironman uitgezonden op de Amerikaanse TV-zender NBC. De anderhalf uur durende documentaire is veel meer geworden dan zo maar een live verslag van de wereldtitels van Chelsea Sodaro en Gustav Iden. Het is een aaneenschakeling van verhalen en emoties van bijzondere triatleten. Ironman en NBC maken de documentaire nu ook publiek beschikbaar. En dus kan je hieronder meegenieten van het WK Ironman Hawaii 2022 in al zijn facetten. Ideaal voor een lange training op de powertrainer in de winter: