Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Challenge trekt naar Colombia met halve triatlon in Santa Marta in 2023
Santa Marta in Colombia
Nieuws

Challenge trekt naar Colombia met halve triatlon in Santa Marta in 2023

Na onlangs twee nieuwe races in Frankrijk en een nieuwe race in Turkije aangekondigd te hebben, kondigt Challenge Family nu opnieuw een nieuwe wedstrijd aan: Challenge Santa Marta in Colombia. Die nieuwe race, een Middle Distance, vindt plaats op 11 juni 2023 en wordt gekenmerkt door de Caribische stranden en het aangrenzende Sierra Nevada gebergte.

Volgens Loreto Diaz, de Race Director van Challenge Santa Marta, is Colombia helemaal klaar om atleten van over de hele wereld te ontvangen. “Het is een eer dat we een nieuwe Challenge Family op het zuidelijk halfrond kunnen organiseren, waarmee we de aanwezigheid van Challenge Family binnen de regio versterken. We nodigen atleten uit om hier een wedstrijd van hoge kwaliteit te ervaren en een geweldige beleving te genieten.”

Challenge Family CEO Jort Vlam voegt daar nog aan toe: “Santa Marta is niet alleen het belangrijkste strandgebied van Colombia, maar met haar rijke historie, haar toegang tot het Sierra Nevada gebergte en toegang tot ‘The Lost City Teyuna’, is er zowel voor als na de race meer dan genoeg te doen. We zijn heel tevreden dat we een race kunnen toevoegen voor Zuid-Amerikaanse atleten, maar het is ook een geweldige bestemming voor atleten van verder weg.”