Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Seppe Odeyn doet een ‘Museeuwke’ in de Hel van Kasterlee
Geen 11de zege voor Seppe Odeyn in de Hel van Kasterlee (foto: 3athlon.be)
Foto van de Week

Seppe Odeyn doet een ‘Museeuwke’ in de Hel van Kasterlee

Het was weer eens hoog tijd voor een nieuwe Foto Van De Week en daarvoor zorgt deze keer uiteraard Seppe Odeyn met zijn indrukwekkende tiende overwinning in de Hel van Kasterlee. Toen Seppe Odeyn een paar jaar geleden voor de vijfde keer de zwaarste cross-duatlon ter wereld won, begon hij te dromen van tien overwinningen, zodat hij net zoals Johan Museeuw tien vingers in de lucht zou kunnen steken. In Parijs-Roubaix 2002 pakte Johan Museeuw zijn tiende wereldbekerzege en op de piste van Roubaix stak hij zijn tien vingers uit. Zondag mocht Seppe na een ijzig spectaculaire wedstrijd ook die tien vingers in de lucht steken. En terwijl iedereen deze dagen dé vraag stelt aan Seppe: “Wat nu vanaf volgend jaar?”, weten wij het antwoord al. Want Museeuw pakte elf wereldbekerzeges, dus moet Seppe nog 1 keer winnen om hem te evenaren en nog twee keer om hem voorbij te gaan. Dus tot volgend jaar op de rode loper, Seppe! 🙂 Geniet van deze schitterende Foto Van De Week!