Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Triatleet Jelle Geens nodigt je uit om tegen hem te racen op Zwift op 28 december
Jelle Geens op de fiets in 1 van de WTCS races (foto; World Triathlon RR)
Extra

Triatleet Jelle Geens nodigt je uit om tegen hem te racen op Zwift op 28 december

De Belgische toptriatleet Jelle Geens, die onlangs nog derde finishte in de Grand Final van de World Triathlon Championship Series in Abu Dhabi, nodigt je uit om mee te fietsen op 28 december op Zwift. “Wie echt van een uitdaging houdt, mag tegen mij racen in de laatste 6 km op de Zwift EPIC KOM klim. Ik ben niet in vorm, dus je zou zo maar eens kans kunnen maken,” legt Jelle uit.

Voor Jelle Geens was het een lang triatlonseizoen, met een paar weken geleden nog maar de Grand Final in Abu Dhabi, waar hij knap derde werd en een essentiele rol speelde in de strijd om de wereldtitel. In het WK werd hij knap vierde, iets waar wij, na het zilver van Marten Van Riel vorig jaar en de vele topprestaties van Snelle Jelle zelf, misschien iets te snel aan voorbijgaan. Binnenkort begint de voorbereiding op het volgend seizoen. Jelle beweert zelf nog niet helemaal in topvorm te zijn en dus is er een kans om hem te kloppen op de Zwift Epic KOM klim. Maar je kan ook gewoon vrolijk meefietsen in zijn social ride die hij samen met Cervelo houdt op woensdag 28 december. De start is om 9 u. CET in Watopia op Zwift en het tempo ligt op 2,5 Watt per kilo. Via deze link kan je je aanmelden om mee te fietsen.