Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Thibaut De Smet en Seppe Odeyn tonen zich in BK beachrace in Bredene
Thibaut De Smet ploegt door het zand op het BK beachrace in Bredene (foto: Thibaut De Smet RR)
Multisports

Thibaut De Smet en Seppe Odeyn tonen zich in BK beachrace in Bredene

Wielrenner Jordi Warlop is donderdag Belgisch kampioen beachrace geworden in Bredenez, maar we zagen nog een aantal straffe atleten in actie tijdens de titelrace op en rond het strand. Vooral Thibaut De Smet liet zich opmerken. De wereldkampioen cross-duatlon sloot een sterk seizoen af met een knappe 15de plaats, wat hem ook nog eens zilver opleverde in de M2 Elite ctageorie. In diezelfde rangschikking werd Seppe Odeyn zevende, toch weer knap zo snel achter zijn tiende zege in de Hel van Kasterlee.

De beachrace van Bredene was dit jaar enorm sterk bezet, met heel wat profs die mee wilden strijden voor de Belgische titel. Ook de live-uitzending op VTM zal zeker bijgedragen hebben aan de populariteit. Tussen alle straffe namen deed Thibaut De Smet het geweldig. Met een 15de plaats overall stond hij maar mooi voor toppers als Davy Commeyne, Jens Debusschere, Joris Massaer en Kens Keukeleire. Iets verderop deed Seppe Odeyn het ook uitstekend. De Helleveeg stormde naar een knappe 24ste plaats.

Tegenwoordig gaat de recuperatie van de Hel van Kasterlee blijkbaar sneller dan ooit, want ook Simon Van Roy (51ste) en Alexander Chamon (53ste) deden het behoorlijk in Bredene.

Uitslag BK beachrace Bredene 2022