Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Zet 2023 meteen sportief goed in! Doe mee aan de Run&Bike van BIN in Vilvoorde
De Run&Bike in Vilvoorde in 2022 (foto: Didier Vandenbosch)
Multisports

Zet 2023 meteen sportief goed in! Doe mee aan de Run&Bike van BIN in Vilvoorde

Nu we aan de laatste dagen van 2022 toe zijn, kunnen we volop plannen beginnen maken voor 2023 en wie het seizoen sportief wil starten, krijgt daarvoor al een eerste gelegenheid tijdens de Run&Bike in Vilvoorde van het Brussels Ironman Nato team. Zij bijten de spits af op zondag 7 januari 2023 met de eerste wedstrijd van het seizoen, een Run&Bike van 16 km aan de Havendonklaan in Vilvoorde, maar je kan ook voor kortere afstanden gaan, zoals de 8 km of de 5 km. Het is een organisatie van supervrijwilliger Rene Moreau, die zich bij veel organisaties inzet als vrijwilliger ten dienste van de triatleten en de duatleten. Dat zou alleen al reden genoeg moeten zijn om je massaal in te schrijven voor de eerste Run&Bike van het nieuwe jaar.

De wedstrijden aan de Havendonklaan gaan van start om 11 u. met eerst de 5 km Run&Bike voor de jeugdatleten (jonger dan 14), of een combinatie van ouder en kind. Nadien volgt dan de 8 en de 16 km. Vorig jaar pakten Pierre Balty en Fabrice Van Espen de overwinning. Run&Bike is een leuke, maar ook erg tactische discipline. Twee atleten moeten het parcours samen afleggen, waarbij er 1 loopt en de andere op de mountainbike fietst. Er mag zoveel afgewisseld worden als je zelf wil.

Schrijf je nu in op de website van het Brussels Ironman Nato Team