Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
3athlon.be wenst je een Happy Twenty Twenty TRI!
Nieuws

3athlon.be wenst je een Happy Twenty Twenty TRI!

Laat de nieuwe zwemschema’s, uitdagende fietsroutes en nog te ontdekken looppaadjes maar komen! We zwemmen, fietsen en lopen met veel plezier het nieuwe jaar in. We wensen je het allerbeste toe voor dit bijzondere jaar. Want het is Twenty Twenty TRI nu! Bij 3athlon.be hebben we er, dankzij jullie, onze trouwe lezers, alweer een boeiend jaar op zitten. Nooit eerder hadden we zoveel unieke bezoekers. En in 2023 gaan we nog citius, altius en fortius, zoals het hoort in een pre-olympisch jaar.

Je mag vanaf nu beginnen uitkijken naar nieuwe rubrieken op 3athlon.be, nieuwe sportieve plannen, nieuwe evenementen en veel meer. Dat doen we met een enthousiast team, waarbij we overigens nog altijd extra hulp kunnen gebruiken. Dus voel je je geroepen om mee te helpen om de 3athlon-community nog sterker en sneller, hoger en vlugger te maken, laat het ons dan weten. Dat mag zowel voor als achter de schermen zijn.

In 2022 waren jullie met bijna 600.000 in totaal, goed voor meer dan 900.000 pageviews. En met meer dan 280.000 unieke bezoekers werd in het net afgelopen jaar een absoluut record gebroken. We willen je daarvoor graag bedanken en je al het beste toewensen voor 2023. Dat je een gezond jaar mag hebben, waarin al je sportieve dromen uitkomen! Happy Twenty Twenty TRI!